Бъди част от промяната.

Стани дарител

Дари с банкова карта

Дарение по банков път

Титуляр: ПП „Продължаваме Промяната“
Основание: МИР-1, Община Благоевград, ЕГН и три имена

УникредитБулбанк АД
IBAN: BG30UNCR70001525051572
BIC: UNCRBGSF

ВАЖНО: Независимо от метода за дарение, законът изисква всяко лице, което дарява в размер над една минимална работна заплата, т.е. повече от 780 лева (включително чрез множество по-малки по размер дарения), да представи декларация за произхода на дарените средства по реда на чл. 29 ЗПП. Длъжни сме да обработим Вашите данни при спазване на всички законови изисквания и да предоставим попълнената декларация по образец на Сметната палата при отчитане на постъпилите финансови средства в партията. Ако не получим такава декларация, сме длъжни да Ви върнем парите.
Молим да я попълните и да ни изпратите сканирана декларацията на имейл donations@promeni.bg. В рамките на 1 работен ден от дарението Ви, молим да ни изпратите и оригиналната подписана декларация до офис на Еконт-Черковна в град София. Посоченият получател трябва да бъде Георги Милев, телефон: +3598771125581. Оригиналът ни е необходим за целите на отчитането.
Молим Ви да не забравяте да попълните декларацията и да ни изпратите оригинала. В противен случай сме длъжни да Ви върнем парите.

СВАЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ

Всички лични данни, събирани във връзка с даренията, се изискват по закон. Партия “Продължаваме Промяната” спазва изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете директно на: donations@promeni.bg.

Всеки един от вас, независимо от сумата, която дарява, допринася за осъществяването на нашата цел – да се гордеем с България не вчера, не утре, а още днес.

Свържете се с нас
Включи се