Новини

Методи Байкушев: В нашите ръце е промяната, разчитам на Вас, гласувайте!

Депутатът Христо Петров: Познавате Методи, знаете на какво е способен и знаете, че той е най-доброто решение за кмет на Благоевград. Изборът е Ваш. 

„В Благоевград липсва лидерство, а то е от първостепенно значение за просперитета му. Истинското лидерство е отговорност! Истинското лидерство е служба! Истинското лидерство не означава да властваш, не означава да мачкаш, не означава да уволняваш и заплашваш. Мисията на кмета е да служи на хората, да ръководи с почтеност и да създава визия за развитие на града, която обединява и вдъхновява всички. Аз ще бъда такъв кмет, ако ми се доверите!“ С тези думи се обърна към симпатизантите и съгражданите си кандидатът за кмет на община Благоевград от ПП-ДБ Методи Байкушев по време на концерта „Благоевград може“, с който официално закри предизборната си кампания. В присъствието на кандидатите за общински съветници той очерта основните приоритети в предизборната си програма. С изпълнението й кандидат – кметът гарантира силна икономика, добре платени работни места и подготвени млади хора в общината, чист, зелен и подреден град, с по-добра грижа за кварталите и селата, привлекателен център за живот, с инвестиции, работа и предпочитано място за отдих.

„Аз мечтая да видя родния си град развиващ се, приветлив, модерен европейски център на Югозападна България. Знам, че не мога да направя сам това. Но знам, че заедно ще изградим град, който всички с гордост ще наричаме нашия дом“, каза Методи Байкушев.

„В тази кампания реших да подкрепя много малко хора, хора които познавам лично и вярвам в тях, в техните способности  и намерения. Хора като Методи, които вероятно биха намерили по-приятен начин да продължат своя живот от това да се нагърбят с тази мисия. Ще Ви припомня една българска поговорка, но цялата – „На сила хубост не става, а и да става, не бива“. Затова не смятам, че трябва да агитирам никой от Вас, Вие познавате Методи, знаете на какво е способен и знаете, че той е най-доброто решение за кмет на Благоевград. Изборът е Ваш. Гласувайте!“, обърна се към хората депутатът в 47 и 49-то НС Христо Петров – Хазарта. 

В концерта се включиха благоевградските таланти Венера Мелеки, фолклорна формация “Накит” и народният изпълнител Георги Илиевски.

Виж още

Методи Байкушев: Ще направим града ни отново привлекателен, Благоевград ще гледа към бъдещето

admin

Методи Байкушев: Община Благоевград ще има отношение към МБАЛ-Благоевград и към здравеопазването

admin

Методи Байкушев – лектор на Аllerhand конференция по арбитраж в Краков, Полша

madmin