Срещи с вас

Методи Байкушев: В най-активния за производителите период през годината пазарът ще работи всеки ден

През най-активния за производителите период, когато прибират и е важно да реализират продукцията си, благоевградският пазар на селскостопанска продукция ще работи всеки ден, за да са спокойни производителите, че трудът им не е напразен и ще имат повече време да продават качествени и натурални продукти на благоевградчани. Този ангажимент пое кандидатът за кмет на община Благоевград Методи Байкушев в отговор на исканията на производителите да имат възможност да предлагат продукцията си по-дълго в сезона на най-голямо производство. Днес, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП-ДБ, адв. Байкушев разговаря с граждани и търговци на общинския пазар, които поискаха още да се подобри организацията за наемане на маси на тържището, за които сега те се надпреварват всеки пазарен ден.
Част от търговците изразиха неудобство от условията, които предлага пазарът в момента. По думите им сегашният покрив, който е прекалено висок, не ги предпазва нито от дъжд, нито от слънцето през летния сезон. Кандидатът за кмет Методи Байкушев се ангажира да подобри условията им и да търси начини да приспособи сегашната конституция, така че да бъде по-удобна и да предпазва търговците и продукцията им.
„Ще направим всичко по силите си, за да подобрим условията за хората, които разчитат на общинския пазар да реализират продукцията си“, каза още адв. Байкушев.

Виж още

Методи Байкушев: Ще обновим парка в кв. Еленово, спираме достъпа след 22 часа

admin

Представяне на кандидатурата на Методи Байкушев.

madmin

Заповядайте на среща-разговор в ж.к. Еленово с кандидата за кмет на Благоевград – Методи Байкушев

admin